alpg Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Selamlar herkese, belki aranızdan burdan beni çok eskiden tanıyanlar olabilir. buralar daha uotr'yken, daha sonra pepelekken, buranın forumları nebula forumu olarak kullanılırken vs çok uzun zaman forumlarda etkindim. Sonra ne olduysa oldu koptum. Eskiden nickim GeeM diye geçerdi. Tanıyan tanımayan herkese selamlar. Konuya dönelim. Ben ve arkadaşlarım Karak Vlag serverinde guildini kurmuş bulunmaktayız. Guildimizin 135 üyesi var. Ventrilo serverimiz açık. Dün açtığımız guildimiz bugün Rank 5'in yarısına gelmiş durumda. ilk olarak sadece türk guildi olsun mantıgıyla kurduk ancak turk oyuncu bulmakta zorlanınca karışık bir guild olarak devam ettirmeye karar verdik. Kurucu arkadaşlarımın geneli eski Nebula serverinde Metalon guildinin kurucu üyelerinden bazılarıdır. Hepimiz aynı zamanda eski Wow oyuncularıyız. Guild üyelerimiz arasında rank almamıza yardımcı olmaları için düşük levelli arkadaşlarımız da bulunuyor. Eğer bu serverda türk oyuncular varsa hepsini aramıza bekleriz. Ben şahsen 1 haftadır WAR oynuyorum. Level 24 bir Bright Wizard karakter sahibiyim. Herkesi aramızda görmekten mutluluk duyarız. Herkese saygılar sevgiler. alpg (Pyro) ps: ben de şahsım adına artık paticik WAR forumlarında bu nickle aktif olmayı düşünüyorum. her zamanki gibi güzel bi mmo'nun ilk türkçe paylaşım alanlarından birini kurdugunuz için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 hafta sonra ... alpg Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 bi takım değişiklikler oldu onları yaziyim buraya. ventrilo serverimiz bi sure evvel devreye girdi. ve serverda turk oyuncu fazla olmadıgı icin yabancı ve turk karışık olmaya karar verdik. yaklaşık 15 turk oyuncu, 250 küsür de yabancı oyuncumuz var su an. guildimiz rank 11 olmuş bulunuyor. ve karışık bir guild olduğumuz icin isim değişikliğine gittik. ismimiz artık the lightbringers oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv Warhammer Online [EU] Karak- Vlag yeni guild oluşumu [the Turk] × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
alpg Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 bi takım değişiklikler oldu onları yaziyim buraya. ventrilo serverimiz bi sure evvel devreye girdi. ve serverda turk oyuncu fazla olmadıgı icin yabancı ve turk karışık olmaya karar verdik. yaklaşık 15 turk oyuncu, 250 küsür de yabancı oyuncumuz var su an. guildimiz rank 11 olmuş bulunuyor. ve karışık bir guild olduğumuz icin isim değişikliğine gittik. ismimiz artık the lightbringers oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar