fox3 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Selamlar, İstanbul'da oturuyorum ve sıfır kilmotre PS2 almayı düşünüyorum. Eskiden PS'im vardı ve uzun zamandır sadece biligisayar takılıyorum, bu yüzden uzak kaldım konsoldan. Acaba nerden alabilirim. Fiyatı ne kadardır. (Çipli/çipsiz). Nasıl bir çip almam gerekir. DVD izleyebilmek için ayrıyetten bir cihaz almaya gerek varmı. Tavsiyeleriniz, vs. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Tavsiye: Eminönü, Doğubank 4. kat (sanırım, ya da 5.) Endem Elektronik 0212 519 36 89[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Turkuaz Bilgisayar Hamidiye Cad. Doğubank İş Hanı Kat:1 no:101 Sirkeci-İstanbul tel:(212)5125981 ben buradan almıştım.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Kendercikin söylediği adres Dvd için ayrı bir cihaz gerekmiyor. Ama ben kaşınıyorum dersen ozaman bi uzaktan kumanda alır rahat edersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 kadıkoyde(rexxin ordaki ps pasajı) :D cip+2 gamepad 500milyon sanırım... kesin emin deilim ama fiyat o civarlarda ayrıca ps2 dvd normelde oynatıyor...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 said: Kendercik, 23 Nisan 2004 10:12 tarihinde demiş ki: Tavsiye: Eminönü, Doğubank 4. kat (sanırım, ya da 5.) Endem Elektronik 0212 519 36 89 sakın bu yerden sasma. cıplı makına alacaksan buranın dısında baska yerden alma. Izmırde oturuyorum kargo ıle ordan aldım sırf en guvenılır yer dıye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar