Draven Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Burton geri dondu, Dino gitti. Fabrika isleme tekrar basladi, ki nasil basladi. Suan delirmis durumdayim, harika bir album, eskisine gore daha cok thrash havasi var industrialdan ziyade. Dino olmadigi icin sanirim daha melodiklik artmis. Herkese israrla oneririm Tracklist Slave Labor Cyberwaste Act of God Drones Archetype Corporate Cloning Bite The Hand That Bleeds... Undercurrent Default Judgement Bonescraper Human Shields Ascension School LONG LIVE FEAR FACTORY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Archetype diyince aklıma Dark Tranquillity'nin "Enter Suicidal Angels" albumundeki techno (aptal bişey baya) tarzı şarkı geldi. onun da ismi archetype dı :) neyse bu arada fear factory ne tür müzik yapio hiç dinlemedim..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 walla bayagi degisik, pek bir kategoriye girmiyor ama en iyi anlatim Industrial Metal olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Fear Factory Genres: Rock Styles: United States of America, Alternative Metal, Heavy Metal, Industrial Metal Tones: Tense/Anxious, Intense, Cathartic, Brooding, Bleak, Aggressive imiş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Archetype super sarki, inanilmaz guzellikte bir album yapmislar, tekrardan oneriyorum. open your eyes, OPEN YOUR EYES! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar