abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Wishmaster said: Şu dota playerlarındaki ego kimsede yok. Bi keresinde 2v2 -apom oyun kurmuştu arkadaş,iki kişi sentinel bekliyoruz.Yüksek id'li bi eleman geldi scourge geçti ve go dedi.Güldük falan, zaten id yüksek sen yol al falan muhabbetleri oldu.Aynen şöyle demişti; "Siz go'layın bakın göreceksiniz çok fena ezicem sizi troll veya drow ranger alıcam." Hmm ok dedik attık,20 defa tekrar girdi.inanmış..Şu dota playerlarındaki ego kimsede yok. 63k id var ikinizi üstüste koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 arkadaslar acc ariorum id farketmez varsa özelden msj atin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 hepsi ban yedi ))): acc lerimin hon oynuorum fazla beta key var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emremr Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 beyler 60-70 k ıd varmı elınızde hostum acıl lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ahhashdha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emremr Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 varsa bunu su an okuyan bırı kıytırıkda olsa bı acc verebılır mı hostum kac k olduu onemlı dııl ıdnın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 genclere id lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 THARKAS said: Hatred said: 4 senedir euro battle.net'te oynuyorum, az önce wepla indirdim ama account alımı kapalıymış bana kullanmadığınız bir accountunuz varsa verebilirseniz çok mutlu olurum eğer aklınızda bu eleman noobdur vermem die sorular kalırsa yada beni dotada sınamak isteyen olursa seve seve aklınızı alabilirim :) yardımcı olabilicek kişilere şimdiden teşekkür ederim. aklımda bu eleman noobdur vermem die sorular var. bu elemanı tanıyorum eurobattle da, eğer aynı adam ise /dnd yapıp ve devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emremr Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 BEYLER HOSTUM BOLE 3 GUN SONRA BANN KALKICAK 3 GUNLUK BI ID VARMI ODUNC 70 K BILE OLUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Hostmuş beyler güvenebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emremr Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 yok mu beyler 2 gunlugune verebılcek ıdsını kendı ıd acılıcak 2 gun sonra hostum 70 k bıle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 abvblizzard said: Hostmuş beyler güvenebilirsiniz. evi üzerine yapayım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 6112 portunu açtında adammı oldun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar