tiybek Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 selamlar... Warhammer ben war.exe ile ouna girmek istedigimde 'Warhammer cannot be run directy.Please run Warpatch.exe to patch and laucnh Warhammer' diye bi uyari aliroyorum ve her seferinde warpatch ile girmek zorunda kaliyorum.Bendeki war.exe mi bozuk veya onu hazir indirebilirmiyiz biyerden felan bi yardimci olurmusunuz bu konuda lutfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Warpatch ile giriliyor, normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 neden ille war.exe yle girmek istiyosun peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiybek Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Barbekü said: neden ille war.exe yle girmek istiyosun peki ? YF ile girmek istemistim lag yuzunden:P freecap de warpatch dosyasini run program olarak gosterince giremedim de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar