Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyük Lava Lambası

Arkansis

Öne çıkan mesajlar

üzerinde lütfen dokunmayın yazıyordu demek bu yüzdenmiş :)
ama o altındaki plastikler biraz uyduruk gibi kaçmıştı
buarada süper neon nedir ?
49 ve 29 ytl ye modeller vardı arkadaşlar bulamıyorsanız ben bu hafta alıcam öm ile tel versinler KESİN ALACAK VE BULAMIYORSA ben alırken arar modelini rengini fiyatını anlatırım kargolarım Çok talep olursa komisyon bile koyarım (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
irenikus said:
içindeki madde ne onun

cila tabanlı bir maddde kullanıyorlar, o maddede öyle bir karışım varmış ki belirli bir sıcaklıktan sonra sudan hafifçene daha düşük bir yoğunluğu oluyormuş, aksi takdirde de daha yoğun oluyormuş ; ısınınca yukarı çıkıyor, sonra da soğumaya başlyor düşüyor falan fıstık işte.

wikipediaya tşkler
Sosyal ağlarda paylaş

oda ısısında katı bir madde lamba ısısıyla yavaş yavaş eriyor birden patlıyor tüm cama yayılıyor spawn edasıyla sonra baloncuklar oluyor takılıyor kafasına göre
pek bulunan birşey değil isterseniz satabilirim mesela :) 75 ytl ye kargo sizden yollarım bunlardan açılmamış garantili falan ama bikaç hafta zaman alabilir çünkü adanaya gitmem gerek
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler bir böyle modeli var lava lamp tower diye bide daha boru gibi olanı var direk yerden dur resim bakim
tam bulamadım ama işte düşünün kalın ve çok uzun değil camı düz benimkisi gibi
http://www.germes-online.com/direct/dbimage/50241895/Lava_Lamp.jpg
bu modelden de vardı sanırım

en pahalı benim aldığımdı alıp size kargolamamı isterseniz 75 ytl ye yollarım satış fiyatı 45 ytl peşinen belirtim de kazıklandığınızı bilin ehıuehe şaka şaka durum şu ben iskenderundayım bunlar adanada satılıyor arasıra gidiyorum 2-3 alan olursa ancak masrafım çıkar yol+taksi(kargoya nası götürcem ama dimi taksi tabi taksi) bide ztn kutusuyla kocaman oluyor
75 ytl den 2-3 kişi alırım derse benimkinden yollarım daha küçüklerinden yollamamı isteyen olursa o kolay masa için fln da var
Sosyal ağlarda paylaş

cila bazlı bişey

o mythbusterstaki lambayı sen ısıtırsan patlıyor gibi bir şeydi, vaktinde adamın biri ne beklicem hemen ısıtayım yanmaya başlasın diye dışardan ısıtmış lambayı, bu yüzden de patlamış cam kırıkları adama girmiş ölmüş.

kendi haline bırakılırsa baştan savma imal edilmemişse bişey olmaz bence, tabi dokunmamakta fayda var yine de 60 derece civarında çalışıyorlarmış.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten ısındığı için dokunmayın yani sizin açınızdan :) kullanma kılavuzunda önemle 2-3 kere farklı şekilde belirtmiş uyumlu lambalar dışında birşey kullanmayın diye
gidipte dıştan ısı verirsen yada dıştan soğutmaya çalışırsan patlar tabi içindeki madde nedir bilmiyorum da bir 5 dakika fln şu formda kalıyor spawn misali

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...