reddiye Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 doğru gerçi şehir itibariyle :) bana en yakın praktiker mesela adana m4 tepe Real de Pahalı değil de farklı büyüklüktekiler de mevcuttu ince uzun fln da vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 aquatik said: normal boydakiler 30 liraydı praktikerde 6-7 ay önce. sitesinde görünmüyo kaldırdılar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 az once bauhaus a gittim bi isim icin. lava lambaları bitmis ama yerine super neonlar gelmis bi param gelsin alırım bi kac tane odama cok iyiler 17ytl miydi oyle biseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 alıcam bunlardan odama kesin. çok rahatlatır gibi ışıkları kapatınca. güzel ambians yaratır. 49 ytl çok değil gibi geldi bana büyük bişey için ? çok ısınmaz mı peki bunlar? patlar matlar belki çok uzun süre açık kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Rocko's modern life da patlıyodu televizyonumu eritiyodu öyle bişi oluyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ya bunları yazın kullanamıyosunuz acayip ısınıyo, zaten mantığı içindeki mumu eritmesi ondan yanına, öle baş ucuna yazın koymak insanda sauna etkisi yaratır öldürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 üzerinde lütfen dokunmayın yazıyordu demek bu yüzdenmiş :) ama o altındaki plastikler biraz uyduruk gibi kaçmıştı buarada süper neon nedir ? 49 ve 29 ytl ye modeller vardı arkadaşlar bulamıyorsanız ben bu hafta alıcam öm ile tel versinler KESİN ALACAK VE BULAMIYORSA ben alırken arar modelini rengini fiyatını anlatırım kargolarım Çok talep olursa komisyon bile koyarım (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 cok enerji tüketiyorlarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 60w ampülü var o yani yaktığı benimkisi bugün geldi eve şöyle bi resim koyim karanlık ışıkta süper oluyor ama benim kamera boktan böyle flashlı koydum 2.yi alıcam ilk fırsatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 edik oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 irenikus said: içindeki madde ne onun cila tabanlı bir maddde kullanıyorlar, o maddede öyle bir karışım varmış ki belirli bir sıcaklıktan sonra sudan hafifçene daha düşük bir yoğunluğu oluyormuş, aksi takdirde de daha yoğun oluyormuş ; ısınınca yukarı çıkıyor, sonra da soğumaya başlyor düşüyor falan fıstık işte. wikipediaya tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 oda ısısında katı bir madde lamba ısısıyla yavaş yavaş eriyor birden patlıyor tüm cama yayılıyor spawn edasıyla sonra baloncuklar oluyor takılıyor kafasına göre pek bulunan birşey değil isterseniz satabilirim mesela :) 75 ytl ye kargo sizden yollarım bunlardan açılmamış garantili falan ama bikaç hafta zaman alabilir çünkü adanaya gitmem gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 bende normal 50 cm civarında olan bir tane var. zaten ısınması 1 saati buluyor, 6-7 saatten fazla açık durmasın deniyor ama açık kaldı mı kaldı,patlama falan yaşamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 bu işte biraz daha uzun metal aksamlı fln garantili ve 6-7 saat gibi bir sınırlama konulmamış klavuzunu okudum da 20 dakikada aktif oluyor aha bu da karanlıktaki en son hali :) yaklaşık 13 saattir çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 benimki çok büyük deiil ama istediim kadar açıom... ışıkla falan güzel ortam oluo... 2 gün açık kaldıı olmuştur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 reddiye cok güzelmiş sendeki , ne kadar demiştin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 teşekkürler bir böyle modeli var lava lamp tower diye bide daha boru gibi olanı var direk yerden dur resim bakim tam bulamadım ama işte düşünün kalın ve çok uzun değil camı düz benimkisi gibi http://www.germes-online.com/direct/dbimage/50241895/Lava_Lamp.jpg bu modelden de vardı sanırım en pahalı benim aldığımdı alıp size kargolamamı isterseniz 75 ytl ye yollarım satış fiyatı 45 ytl peşinen belirtim de kazıklandığınızı bilin ehıuehe şaka şaka durum şu ben iskenderundayım bunlar adanada satılıyor arasıra gidiyorum 2-3 alan olursa ancak masrafım çıkar yol+taksi(kargoya nası götürcem ama dimi taksi tabi taksi) bide ztn kutusuyla kocaman oluyor 75 ytl den 2-3 kişi alırım derse benimkinden yollarım daha küçüklerinden yollamamı isteyen olursa o kolay masa için fln da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 bunlardan bi tane ben de istiyorum. çok piskedelik bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 tamam siz toplaşın bana istediğiniz modeli miktarı bildirin özel msj ile msn atarım isteyene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Simste wardı 70 simoleona =) Füze gibi durduğu için almazdım evime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Çok tehlikeli bişey bunlar. Myhthbusters da deneylerini yapıyorlardı bunların. Aman diyim bulaşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 içinde ne vardı bunların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 cila bazlı bişey o mythbusterstaki lambayı sen ısıtırsan patlıyor gibi bir şeydi, vaktinde adamın biri ne beklicem hemen ısıtayım yanmaya başlasın diye dışardan ısıtmış lambayı, bu yüzden de patlamış cam kırıkları adama girmiş ölmüş. kendi haline bırakılırsa baştan savma imal edilmemişse bişey olmaz bence, tabi dokunmamakta fayda var yine de 60 derece civarında çalışıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 zaten ısındığı için dokunmayın yani sizin açınızdan :) kullanma kılavuzunda önemle 2-3 kere farklı şekilde belirtmiş uyumlu lambalar dışında birşey kullanmayın diye gidipte dıştan ısı verirsen yada dıştan soğutmaya çalışırsan patlar tabi içindeki madde nedir bilmiyorum da bir 5 dakika fln şu formda kalıyor spawn misali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mendoza said: Çok tehlikeli bişey bunlar. Myhthbusters da deneylerini yapıyorlardı bunların. Aman diyim bulaşmayın. http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/4c07a3a18c8480e30adf14770bf02ea280608178f4856cec88507256d229bff43ffe9f65eb81cc1217700 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar