ghazi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 arkadaşlar account managment bölümüne yazdığım maili unuttum acaba nasıl öğrenebilirim? betadan beri oynuorum hiç aklıma gelmedi bir gün mail işe yarar falan die :( bi yardım edebilirseniz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Bildigim kadariyla blizzard a kayit oldugun cd-keyi account bilgilerini falan mail atman lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 unutacak kadar cok sayıda email hesabın mı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Waqas said: Bildigim kadariyla blizzard a kayit oldugun cd-keyi account bilgilerini falan mail atman lazim bende ilk başta senin gibi anlamıştım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ghazi said: arkadaşlar account managment bölümüne yazdığım maili unuttum acaba nasıl öğrenebilirim? betadan beri oynuorum hiç aklıma gelmedi bir gün mail işe yarar falan die :( bi yardım edebilirseniz :( confirmation mail falan gelmiyor mu? gir bak tüm maillerine. ben daha oynamıyorumda fikir fikirdir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 blizz le mail değişikliği için iletişime geciceksen cd-key pek işe yaramıyor direk kimlik scan i istiyorlar ve sana geri donmeleride bi 2-3 haftayı buluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar