dunno Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 capo 4. barda. verse 1 G C Em wıshes, dreams i have for us C Em Emımsı bı tel yukarda parmaklar *diyelim with my lips chased to yours G C Em we dont need music, no vodcas, C Em * for happiness we dont need a course G-Em G-Em Chorus D C Em i like your hands, your dimply smile C Em * you like my hair, i wont cut it at all G D Em i like the way you make me smile C Em * realise my love when you dont call (*2) verse 2 G C Em I am fine even with a piece of love C Em * one short message can make me fly G C Em ıf you feel like me, my love C Em * my kisses would make you die " cry " feel alive Chorus tekrar ve biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 dunno ben buna solo yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 beste yapmışız ^^ hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 =)) soloyu bekliyorum 56453gözle=) cok tesekkur ederim. akorlari da yazdim ki belki nasıl duyulduunu merak ederseniz calıp hayal edebilin=) forum icin mantıksız ama icimden geldi.. opuyorum hepinizi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 akorları anlamadım ben ama sözleri beğendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar