Ginelus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Eclipse de lot a ihtiyacim var. Lot change yapmak isteyenler varsa konusalim anlasalim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 anlasalim[signature][hline]Arnaviscaa of Eclipse Galaxie Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine Founder Of TURK Clan Loyal Protector Of Hi'lal City Space Exp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginelus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 serverlar arasi istiyom arna senle anlasamayiz :) tabi baska serverda oynuyosan artik o baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ne iş gine wslige başladık galiba tam gaz :) hala borcun var bana unuttum sanma :-)[signature][hline]LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 21 Nebula Avatar: Nick: Dewil | Template: Pure Mage Server: Quann Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter a.k.a streamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginelus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ahah oynasana olm oynu. Basladim valla en zor donemleri en baslari lot lazim cok hemde coookkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 eheheh bak totosa bu kesin jediyi acti, bu arada hakkaten oynasana olum oyunu lineage dedin indirdik baktik ben begenmedim. yolu yok sen bizim yanimiza gelecen[signature][hline]Army Capitan of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginelus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 yok acilmadi ya merch kaldi bisi yapamiyorum ona takliyo kendi kendine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 bendeki lotlar için ısrar ediyodur bu şimdi oyna diye :) swg baydı beni artık ya. geçen gün girdim oyuna hadi bir iki mission yapıyım dedim. bufflarimi yapip mission terminalin yanına gittim. ilk savage quenker missionin bulana kadar 5 dakika geçti. ikinci missioni bulmak için 10 dakika daha refresh yaptım sonra çat /quit. bayıyo artık valla[signature][hline]LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 21 Nebula Avatar: Nick: Dewil | Template: Pure Mage Server: Quann Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter a.k.a streamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 lineage2 bakmamizla uninstall etmemiz bir oldu.Bir kere ctrl +L ye basinca ısık yanmıyordu bize gelmez :) Bizim hatamiz mmorpg oyunlarda artık cok iyi grafik ve kullanıcı arabirimi aramamız sanırım ... Neyse konuyu saptırmayalım daha fazla :P [Bu mesaj Arnaviscaa tarafından 25 Nisan 2004 09:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginelus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 vay totos lineage oynamaya baslamis bide altina avatar yazmis seni gidi seni cirkin orc seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 peki mining outpost un guneybatisindaki pa hall un ismi nedir bakiim ?? " FUTURE GUILD OF DODO " ???? baymismis hadi ordan ;)[signature][hline]eededo tha Royal Guard -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Bende cancel ettim account u, bu 1-2 ay diğer tüm mmo ları deniyecem. Başka güzel mmo bulamazsam swg ye dönecem çaresiz :P[signature][hline]Muhendis A'ab Eclipse Star Wars Galaxies Muhendis Atlantean Anarchy Online Enginar Lionna Lineage 2 Orange Meteor Prime City Of heroes Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 said: draedan, 25 Nisan 2004 13:42 tarihinde demiş ki: peki mining outpost un guneybatisindaki pa hall un ismi nedir bakiim ?? " FUTURE GUILD OF DODO " ???? baymismis hadi ordan ;) o ne la öyle. alakam yok benim o pa hall ile. başka bir dododur :)[signature][hline]LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 21 Nebula Avatar: Nick: Dewil | Template: Pure Mage Server: Quann Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter a.k.a streamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar