Ginelus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Eclipse de lot a ihtiyacim var. Lot change yapmak isteyenler varsa konusalim anlasalim :P
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 anlasalim[signature][hline]Arnaviscaa of Eclipse Galaxie Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine Founder Of TURK Clan Loyal Protector Of Hi'lal City Space Exp.
Ginelus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 serverlar arasi istiyom arna senle anlasamayiz :) tabi baska serverda oynuyosan artik o baska
Stream Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ne iş gine wslige başladık galiba tam gaz :) hala borcun var bana unuttum sanma :-)[signature][hline]LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 21 Nebula Avatar: Nick: Dewil | Template: Pure Mage Server: Quann Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter a.k.a streamer
Ginelus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ahah oynasana olm oynu. Basladim valla en zor donemleri en baslari lot lazim cok hemde coookkkk
sadATS2 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 eheheh bak totosa bu kesin jediyi acti, bu arada hakkaten oynasana olum oyunu lineage dedin indirdik baktik ben begenmedim. yolu yok sen bizim yanimiza gelecen[signature][hline]Army Capitan of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse
Ginelus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 yok acilmadi ya merch kaldi bisi yapamiyorum ona takliyo kendi kendine :)
Stream Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 bendeki lotlar için ısrar ediyodur bu şimdi oyna diye :) swg baydı beni artık ya. geçen gün girdim oyuna hadi bir iki mission yapıyım dedim. bufflarimi yapip mission terminalin yanına gittim. ilk savage quenker missionin bulana kadar 5 dakika geçti. ikinci missioni bulmak için 10 dakika daha refresh yaptım sonra çat /quit. bayıyo artık valla[signature][hline]LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 21 Nebula Avatar: Nick: Dewil | Template: Pure Mage Server: Quann Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter a.k.a streamer
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 lineage2 bakmamizla uninstall etmemiz bir oldu.Bir kere ctrl +L ye basinca ısık yanmıyordu bize gelmez :) Bizim hatamiz mmorpg oyunlarda artık cok iyi grafik ve kullanıcı arabirimi aramamız sanırım ... Neyse konuyu saptırmayalım daha fazla :P [Bu mesaj Arnaviscaa tarafından 25 Nisan 2004 09:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Ginelus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 vay totos lineage oynamaya baslamis bide altina avatar yazmis seni gidi seni cirkin orc seni
draedan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 peki mining outpost un guneybatisindaki pa hall un ismi nedir bakiim ?? " FUTURE GUILD OF DODO " ???? baymismis hadi ordan ;)[signature][hline]eededo tha Royal Guard -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Bende cancel ettim account u, bu 1-2 ay diğer tüm mmo ları deniyecem. Başka güzel mmo bulamazsam swg ye dönecem çaresiz :P[signature][hline]Muhendis A'ab Eclipse Star Wars Galaxies Muhendis Atlantean Anarchy Online Enginar Lionna Lineage 2 Orange Meteor Prime City Of heroes Even a Jedi could LD.
Stream Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 said: draedan, 25 Nisan 2004 13:42 tarihinde demiş ki: peki mining outpost un guneybatisindaki pa hall un ismi nedir bakiim ?? " FUTURE GUILD OF DODO " ???? baymismis hadi ordan ;) o ne la öyle. alakam yok benim o pa hall ile. başka bir dododur :)[signature][hline]LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 21 Nebula Avatar: Nick: Dewil | Template: Pure Mage Server: Quann Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter a.k.a streamer
Öne çıkan mesajlar