Olivies Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Merhaba msn de herkese bu videodaki sen misin diye msj atıp kapatıyo delirtti 2 saattir ya. Pc degistirip yine actim ayni hatayi veriyo gene. gg? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ewet bana da attın. çok lamersin çöz şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Sığır çözebilsem çözerim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naverost Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Aynı problem benimde başıma gelmişti.Daha doğrusu ben meraktan kendim tıklamıştım o linke. Eğer dosya indirip virüsü aldıysan, indirdiğin dosyanın adını veya uzantısını regedite yazıp çıkan bütün değerleri silersen düzelecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Düzeldi saol naverost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar