fede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 sistemdeki hatalı dosyaları ve kayıt defterini temizleyip, pcyi hızlandıran bir program bu. öyle gördüm yani. ancak tam olarak ne iş yaptığını çözemedim. kullanan, memnun kalan, kalmayan var mı kısaca yorum yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 kullanmadım bunu. ama registry mechanic öneririm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bunu, driverscanner ı, bi de speepupmypc diye bi programı yükledim (unibluenun 3ü de). hiç bişey bilmeye gerek yok. yaptım otomatik ayarlarını. felaket hız artışı oldu pc. bi iki driver sorunum vardı onlar da düzeldi. tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 performans artışını nasıl hissediyosun fede? valla ben her zaman kullandığım için (registry mechanic, tunep utilites, O&O defrag, CCleaner) performans hep üst seviyede sanırım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ya başka programla karşılaştıramam tabi de. kendimi bok içinde yüzen bir öğrenci eviden anne temizliği yapılmış gibi hissettim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 registry de neyi temizleyeceğiniz konusunda hakim değilseniz, program bile olsa dokunmanızı önermem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar