Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yazmak zorundayım yazmak zorunda

irin

Öne çıkan mesajlar

irin said:
2. ogretim ogrencisiyim mubarek ne boktan bir olaysa hiç yakamı bırakmıyor.dunyanın en gerzek sistemine sahip yandan teknik universitesinde 2. ogretimliler ,1 den ders alabilior zira bu yuzden tercih ettik.yoksa niye geleyim di mi

neyse efenim 24 sa kıcımızı kırıp 2 arkadas pc basında oturup dunyanın en guzel programını yaptık.miss gibi bal dok yala

film ekimine bilet alayım programa bi daha bakayım dedim ki,dunyalar zekisi danısmanım değiştirmiş programımı,tum dersler 1 de baslıor.bi cok gun 9 da bitior.
benim yurda gelmem zaten 10 oluor. yemekhane coktan kapanmıs oluor.su an erkek yurdunun catısı fırlamıs olan guzide yurdumuzda mutfak yok,odalarda yemek pişirmek yasak.(3 tane birbirinden kız arkadasla kalıyor olmamdan bahsetmiyorum,zira bunye alıstı biraz).no sıcak yemek yani ve her gun ekmek arası yiyen irin kabız olup öluyor

simdi danısmana ne yapsam,allah belanı verecek kadın,lab da patlama yaratıcam,dersinde ucurucam seni..ytu ne bok okulsun ne boksun ne ne neeeee....

ayrıca sadece sabah olan kampus servisini de kullanamıcam 4 vasıtayla mutluluk hergun.ustune ustluk dunyanın parasını öduyorum 2. bıkbık diye.off offf

yazik laaaaaaan :(
Sosyal ağlarda paylaş

Head said:
ya üniversite öğrencisi değil misiniz? atlayın dersi imza attırın abi. veya film ekimi yani, altı üstü film izleyeceksiniz; okulu tehlikeye atmayıverin.

Oyle bir universite dusun ki, amfiler 40 kisilik. O universitede oyle bir hoca dusun ki yoklamayi herkesi tek tek sorarak aliyor :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...