0ne Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 YTÜ Derken Şu ünlü YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ'nden mi bahsediyosunuz? Hani şu herkesin gitmeye can attığı üniversitelerin başında gelenlerden birisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 irin said: 2. ogretim ogrencisiyim mubarek ne boktan bir olaysa hiç yakamı bırakmıyor.dunyanın en gerzek sistemine sahip yandan teknik universitesinde 2. ogretimliler ,1 den ders alabilior zira bu yuzden tercih ettik.yoksa niye geleyim di mi neyse efenim 24 sa kıcımızı kırıp 2 arkadas pc basında oturup dunyanın en guzel programını yaptık.miss gibi bal dok yala film ekimine bilet alayım programa bi daha bakayım dedim ki,dunyalar zekisi danısmanım değiştirmiş programımı,tum dersler 1 de baslıor.bi cok gun 9 da bitior. benim yurda gelmem zaten 10 oluor. yemekhane coktan kapanmıs oluor.su an erkek yurdunun catısı fırlamıs olan guzide yurdumuzda mutfak yok,odalarda yemek pişirmek yasak.(3 tane birbirinden kız arkadasla kalıyor olmamdan bahsetmiyorum,zira bunye alıstı biraz).no sıcak yemek yani ve her gun ekmek arası yiyen irin kabız olup öluyor simdi danısmana ne yapsam,allah belanı verecek kadın,lab da patlama yaratıcam,dersinde ucurucam seni..ytu ne bok okulsun ne boksun ne ne neeeee.... ayrıca sadece sabah olan kampus servisini de kullanamıcam 4 vasıtayla mutluluk hergun.ustune ustluk dunyanın parasını öduyorum 2. bıkbık diye.off offf yazik laaaaaaan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ya üniversite öğrencisi değil misiniz? atlayın dersi imza attırın abi. veya film ekimi yani, altı üstü film izleyeceksiniz; okulu tehlikeye atmayıverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Head said: ya üniversite öğrencisi değil misiniz? atlayın dersi imza attırın abi. veya film ekimi yani, altı üstü film izleyeceksiniz; okulu tehlikeye atmayıverin. Oyle bir universite dusun ki, amfiler 40 kisilik. O universitede oyle bir hoca dusun ki yoklamayi herkesi tek tek sorarak aliyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 @one taa kendisi @head mesele film ekimi meselesinden cıktı be canım,okumamıssın dikkatli benim ''secmeli'' dersimi ki mesleki secimlik ders(yoneleceğin alanı belirler) hoca nasıl secer isyanım bu yonde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 hocaya fazla atar yapma zıt gıtme bagırıp cagırıp arıza cıkarma hatta ustune hıc yurume sonra butun sene acaba bana taktı mı benı bırakıcak mı okulu uzatıcak mı? soruylarıyla kafayı yersın bizzat tecrube edıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar