senko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ev arklarımla beraber ps3 alıcaz. bizim tv eski olduğu için ona bağlamayalım dedik. (1990lı yıllardan projeksiyonlu soni) hazır ew arkımda kendini 22"monitör çakcakken ona bağlarız dedik amma... şimdi benim bildiğim 3 tane giriş var hdmi dvi analog. şimdi bunlar arasındaki farkı bilemiyoruz. ama hdmi girşi olan monitörler diğerlerinden 200ytl daha pahalı. benq'nun bir modeli var mesela benim lg ile aynı tüm özellikleri benimki 300kaatken o sıft hdmi var diye 500kaat. yani hdmi giriş kaliteyi ps3te 200ytl verecek kadar arttırırmı? veya dvi girişli monitör alsak çok mu boktan olur görüntü? bi bilenleriniz anlayanlarınız el atarsa pek güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 hdmi giris olmadiktan sonra hd etkisi olmaz kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 hdmi dvi aynı sadece hdmi da ses ve kumanda var diye biliyorum. analogda ise çok farkediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 peki hd ready bi monitör almadıktan sonra dvi veya hdmi olması ps3 teki kaliteyi etkiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ya araştırdıkça kafam allak bullak oldu iyi mi bu hd ready'nin olayı nedir peki hd ready için 720p yane 1280*720 çözünürlük demişler e benim lcd 1680*1050 benim alet şimdi hd ready mi oluo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 kesinlikle hdmi cikisi olsun obur turlu cok kotu oluyo goruntu yani ps2 den farki olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 simdi, hd ready ya da full hd konularina takilmayiniz efendim, onlar tamamen pazarlama ile alakali. onemli olan cozunurlukler. bu 1080 ve 720 standartlari 16:9 formatinda olmak kaydiyla dikey piksel sayisini belirtir. yani 1680:1050 bir ekran 16:10 oraniyla bir kere tv formatlarindan uzaklasir. ayrica 720'li standartlardan daha iyi olmasina karsin ekran goruntusu genisleyecegi icin goruntude cok az bir bozulma olacaktir. ve native cozunurlukte calismayacagindan cam gibi bozukmez. fakat bu goruntuler cirkin olacak demek degil. sadece mukemmel olmayacak demek hdmi ve dvi arasindaki fark da yukarida dendigi gibi ses olayi. hdmi monitorlerin ayrica speaker'i da olur genelde. o yuzden daha pahali olurlar. yoksa goruntu kalitesi olarak bir fark yok. son soz eklemeyi unutmusum: bence ps3'u alin, o monitorde de catir catir oynayin. he derseniz ki "gidip bir de lcd tv alacak paramiz var", pek tabii cekinmeyin. ama 22" ekranda oynayip memnun kalanlar cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar