Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Şimdi sayfama koymuş olduğum textarea (scrollu text) hedesinden aldığım içinde satır aşağı inme olan textleri aldığımdan php scriptinde onu alip dogrudan echo yapinca dümdüz yazıo ancak ben o satır atlama kısımlarını nasıl algılatabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 olsun mesela.. Burdan gelen verileri 2 şekilde düzgün sıralatabilirsin. ( POST ettiğini varsayıyorum verileri ) 1. =$HTTP_POST_VARS[benimtextaream]?> 2. =nl2br($HTTP_POST_VARS[benimtextream])?>[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 saol sharky zaten bulmustum $texz = ereg_replace(chr(13),"",$text); de işimi pek ala gördü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 chr(13) e gerek yok. Direk "n" de işini görür :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 hazır bulmuşken biraz daha sömüriim nası cookie yazıcam setcookie("asd",$deger,time()+3600); yaptım mesela html kodlarından önce ancak olmadı bununla alakalı bi örnek kod yazarsan çok makbule geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Örnek kod ? cookie set edebilmek için, cookie set ettiğin anda, daha önce hiçbir veri göndermemiş olman gerekir browser'a.. En güzeli Output Buffering kullanarak sorunu çözmen. Araştıralım :) Örnek kodlara da www.php.net 'ten ulaşabilirsin.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar