inf Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Aslında yeri pazar alanı ama orada gözden kaçabilir buraya yazıyorum.. Elimde birkaçtane 3 aylık(90 günlük) game time kodu var. 45 milyona vermeyi düşünüyorum. Hem normal kredi kartından 3 aylık olayından daha ucuza geliyor.. İlgilenen olursa özel mesajdan bana ulaşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Bende de 1 aylık 4 adet Game Time var, herhangi bir takasla verebilirim.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 o ne ?[signature][hline]Treth Ailenizin Acemi Programcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Özel mesajdanda geldi bu tür sorular,burdan yanıtlıyayim Game time code denilen olay bir nevi kontör. Yani kodun süresi boyunca kredi kartınızdan para çekilmiyor. Yani kredi kartı yerine kullanılabilecek bir alternatif. Yurt dışında game storelardan veya net üzerinden paybal ile alınabiliyor bu kodlar. http://www.uo.com/shop.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar