Snefru Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Delphiden anlayan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 sor sen soracağını bilen biri varsa mutlaka cevaplar :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Delphi ile smtp serverlara bağlanarak mail yollamaya çalışıyorum adamların kendi verdiği örnekte bile olmuyor adam gibi smtp server bulamadım.Kendim kurayım dedim yine yollanmıyor maili yollayacağım yer spam olarak algılıyor.WTF demek istiyorum.Biri yardımcı olsun plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 http://www.torry.net/ bu sitede delphi hakkında bayagı bır bılgı vs.. var istedigin seyin componenet ını buyuk ıhtımal sıtede bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Zaten o programlarda mail yollayamıyor bu işte birşey var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 programin yollamasiyla spama dusmesi direkt baglantili seyler degil. spama dusuyorsa program maili yollayabilmis, baska bir yerde hata yapmis demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Şimdi çözüme yavaş yavaş ulaştım gibi.Gmail in smtp sini kullanıyorum oda SSL bağlantı istiyor.Indy 10 yükleyip bir component kullanmam lazım 2 de dll attım proje klasörün içine sanırım olacak.Olmazsa yine yazarım buraya.Diğer bir yandan ulan bize sadece 2 sayıyı toplamayı gösterdiler nelerle uğraşıyorum ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Yaptım yaptım muhaha B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar