Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ultima hakkinda birkac soru

blackgate

Öne çıkan mesajlar

merhabalar araniza yeni katildim ultima hakkinda hicbisey bilmiyorum ama okuduklarimdan anlayabildigim kadari ile

bu oyuna baslamak icin ultima onlinenin cd sini yuklemek gerekiyor fakat bu cd yi ben bir turlu bulamadim ( bu arada china ( cin ) de yasiyorum ) acaba bana bu programlari nereden bulacilecegimi vede oyuna baglanmak icin ayrintili anlatilan bir kaynak adresi verebilecek arkadaslara simdiden tesekkur ediyorum .
not : bu konuda tamamen cahilim
Sosyal ağlarda paylaş

eger internet hizin iyi ise gigex den download edebilirsin.download sonrasi sana bir code verilecek o code ile www.uo.com dan register olman gerekiyor.o code u aktif ettikten sonra 15 gun bedava oynayabilirsin daha sonra da aylik para odememen gerekiyor.accountunu yarattigini farzediyorum.ultima dizinin icinde uo.com a basarak giriyorsun oyuna.once patch islemi gerceklesicek daha sonrada account ismin ve sifreni girerek oyuna login oluyorsun.kendine uygun uzak dogu shard lari secebilirsin ama character transfer gelismesi yuzunden oralar bosalmistir saniyorum
Sosyal ağlarda paylaş

tesekkurler ama gigex com dan indirmeyi denedim amma velakin fekat what assagidaki sari cizgi (dashboard)yesile donunce son asamada oylecene duruyo saatlerce baska da bisey yada uyari vermeyo sayfadan cikmak isteyince de download suruyo die uyariyo ben bise anlamadim bi gigexten ayrica ist ten almak istememin iki sebebi var birincisi burada yasadigim yer biras kirsal kesime kaciyo ve o cd yok burada ( her yere baktim ) ikinci sebep ise belkim cd nin kutudan tr aciklama cikarda kolay anlaris di sey ettimdi.[signature][hline]okumam yazmam yoh barnak bassam olur mu ???
Sosyal ağlarda paylaş

bir tane daha site vardi indirebilcegin eger onuda bulursam buraya hemen yazicam.cd lerde turkce aciklama bekleme cunki inanki orjinal kutusunda bile yok.oyuna girdikten sonra,herhangianlamadigin birsey olursa cekinmeden buraya yazabilirsin.turkce aciklama gibiyizdir evellah :)
Sosyal ağlarda paylaş

dharma kardes verdigin adreste movie var demo bulamadim ...... bulamadim ben su oyunu bi turlu yaf acaba aranizdan bir arkadas sitesine falan yuklemis olabilir mi ???? die dusunuyom da sanirim yok.. ama azimliyim bulacam bu oyunu birde sunu soram acaba su 15 gunluk trial demoyu yukledikten sonra hemencek kredi kari girmek lazim mi yoksam 15 gun sonunda mi istiyo kredi kartini eger hemen isterse basvuruda buluniim ben yarin :)[signature][hline]okumam yazmam yoh barnak bassam olur mu ???
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...