Chemical Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Demin bir serverda idim afedersiniz itin birisi flagi alıp alıp mapın üstüne çıkıyordu duvarlardan geçerek:( sonra vote map şunu yapın yoksa map bitmez diyordu lamer nasıl yaptılar bilmiyorum ama soldatıda pic ettiler ya...[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. [Bu mesaj Chemical tarafından 24 Nisan 2004 15:25 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 1 tane kendini bilmezin yaptığını da bütün soldat camiasına (eheh) mal etmen olmamış başka yerde oyna o hile değil de bug olabilir ben haritanın tepesinde spawn olduğumu hatırlıyorum
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 bug değil adam büyük ihtimalle soldat dosyalarını editlemiştir ve duvarların birleşme yerlerinden tereyaa gibi geçiyor O tepede spawn olma bugıda geçen mapda spawn olduğun yerde bugıydı serverdan geliyordu onu fixlediler bunu nezaman düzelticekler bakalım:([signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Norak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 aa arcane alan yetkilisi olmuş ,tebrik tebrik :) arada sırada oynarken ilginç şeyler çıkıyor oyunda, sanırım cracklenmiş hali falanda var oyunun, bazı adamlara 1 şarjör boşaltıyorsun ölmüyorlar, kıl insanlar. direk çıkacaksın o serverdan. birde şu 1.2fix i yükledikten sonra benim oyun sapıtıtı sildim baştan kurdum bu seferde oyunun menülerinde yazılar gözükmüyor? çözümünü bilen felam?[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS
SolidSnake Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 hll olsun[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Norak oyun yazıları menüleri görünmemesi languages dosyasındaki txtlerin değişmesinden oluyor ancak istersen yollarım defaul olanlarını Birde o ölmeme nedeni hile diil lag adam senin clientinde orada gözüküyor ama o başka yerde there is no spoon[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Norak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 hmm şimdi bida sildim kurdum oyunu başka bi klasöre falan hatta, gene çıkmıo yazılar çok ilginç, zaten benim kurduğum 1.2 versiyondakiler default olan lang. klasörü değil mi ki? niye çıkmıo ozman, böhü?[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS
Bonus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 üstüste binip zıplıon fln o zmn tavana cıkabliyorsun[signature][hline]MKC bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 bugdur[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
McsPeyn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Hile olabilir, ben de ilk nette oynadığım zaman adamın elinde bi slaih vardı kesintisiz minigun gibi ateş ediodu sürekli uçuodu falan..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
SouLForGeD Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Ya afedersiniz ama ne kadar mal ve aptal insanlar var ya eynenmek için girdğin oyunda zevkinin icine ediyolar allah topunun belasını...[signature][hline]Way, 22 Nisan 2004 19:17 tarihinde demiş ki: a Xarsyon Soulforge İce wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery
McsPeyn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Kişisel ezikliklerini öyle tatmin ediyorlar işte. (Bu arada imzanda İce gördüm, söyliym dedim)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
SouLForGeD Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Anlamadim?[signature][hline]Way, 22 Nisan 2004 19:17 tarihinde demiş ki: a Xarsyon Soulforge İce wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery
Öne çıkan mesajlar