ulfang Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 son versiyonunu çektim az önce , setup a çift tıkladığımda verdiği hata şöyle ; "Dönüşümleri uygulama hatası. Belirtilen dönüşüm yollarının geçerli olduğundan emin olun." ne noksası arkadaş hiç bişey anlamadım .. bişeyde belirtmiyo zaten pfx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Ayni sorundan muzdarip olan birileri farkli modemle internete baglanarak sorunu cozmus. Birileride Windows Update sirasinda sorun yasamis, ondan olabilecegini soyluyor. Baska bir yerden indirerek ustesinden gelmis: http://java.sun.com/javase/downloads/index.jsp Umarim sorunun hallolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 denicez bakalım. büyük ihtimalle benimde modemle alakalı bi sorun var , sırd java olmasa eyv bir ton sorunla uğraşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar