chesterfield Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 hadi hangisine dalıyoruz ?seçin birini ama aniden basalım fdsşif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 alkolik olan allahın koruması altında şeyh saidi basın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 şeyh said mama said Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 En fazla getirene optimus prime çamaşır makinesi de warsa o zmn işler değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 daha iyi olm bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 fetiş boyutu http://www.new.facebook.com/group.php?gid=9951176898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 güllü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 oha imbaymış o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Ahmet Yanc diye bi yobaz var abi tüm linkini verdiğiniz gruplarda...Herif direk teşkilatlamış facebook'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 O değilde böyle siyah cübbe olucak wizard wizard dolanıcaksın pişman olurlar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 http://www.new.facebook.com/group.php?gid=41646427278#/group.php?gid=41646427278 aheawheahahadasfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 lol ilahe illallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 olm dayanamayıp giriyorum ben bu gruplara ahaehasdfdsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 yolda görsam aha allahı buldum diye sarılırım: http://www.new.facebook.com/s.php?k=100000080&id=1517311908&sid=0739e7b9e27c49995dd3400ef2db7675 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Özgün Kırker (Sabancı University) wrote at 9:14pm Arkadaşlar Allah diye bişey yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Ebru Taştan yazdı 00:02 Özgün kardeşim nasıl bir psikolojiyle bu kanıya vardın bilmiyorum ama nasıl ki her sanat eserininin bir sanatcısı varsa bizim de şüphesiz bir yaratıcımız var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 http://www.new.facebook.com/group.php?gid=25925670877&ref=mf fgfdgfdgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 "ARKADAŞ LİSTESİNDEN NAMAHREMLERİ SİLEN KARDEŞLERİ BUGÜNDEN İTİBAREN DUVARA "BEN SİLDİM, SİZDE SİLİN RABBE İTAAT EDİN" DİYE KISA NOT YAZMAYA DAVET EDİYORUM.. DUA İLE.." diyo adam öm atıp napmam lazım lan1?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 mücahid kol - gerçek lan - said: Yanıtla es selamun aleykum islamda annelerın degerı cok yuksek tutulmustur hatta cennetin annelerin ayaklarının altında oldugu belirtilmiştir....bizim için anneler kutsaldır...cunku ayaklarının altında cennet vardır...biz ve muslumanlar annelere kufur etmemelidirler bırakın annelere hıcbırsekılde kufur etmemelerı gerekır...fakat aşırı dinsiz kemalistler ne anne ne baba hıcbirşey dınlemıyorlar sövüp duruyorlar sövmek cok kolay agzından yada parmagından cıkacak 2 kelimedir...önemli olan sövmemek...bizim kitabımızda sövmek küfür etmek yazmaz elh (ALLAH bizi küfürden sakınsın)...fakat bu kemalistlerin kitabı olan nutukta ozellikle annelere kufur etmek bol bol ıckı ıcıp kıcı bası acmak yazıor herhalde.......etrafınıza bı bakın nerde bi ateist alevi satanist...yanı dınden uzak bırını gordugunuzde bı sorun sıyası gorusunu....kesinlikle kemalistim diyicektir...cunku kemalizm artık onların herseyı olmusutr siyasi gorusu dini ırkı vs..... netice itibariyle bu munafıkların veyahutta dusmanınızın bıle tahrıgıne kapılıp ona küfür etmeyın hele annesine hiç etmeyın....bırakın onlar etsınler kudursunlar catlasınlar....siz rahat olun...selam ve dua ile oha gruptan gelen mesaja gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 abi bunları teker teker tespit edicen. asıcan ayaklarından tavana, kafasına ufacık bi delik açıcan jiletle. kan yavaş yavaş boşalıcak, damla damla. şerefsizler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Ya gün saat ve malzeme belirleyelim trolleyelim inşallah. Yüce rabbimin izniylen bi çözüm bulmak lazm örümcek kafalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Beyinsiz said: aşırı dinsiz kemalistler dinlenmeden dövücen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Ebru Taştan wrote at 6:43pm on October 15th, 2008 çok komiksin...ha ha haaa...ya bu grupta sen ve senin gibilerin ne işi var çok merak ediyorum Report Emre Aydin wrote at 9:53am on October 15th, 2008 ARKADAŞLAR ÇOK AFEDERSİNİZ, BEN SİZİN BİRİKTİRDİĞİNİZ SALAVATLARIN HEPSİNİ YEDİM YANLIŞLIKLA. 0'DAN BAŞLAMAK LAZIM ŞİMDİ TEKRAR, TÜH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 abi Osman Palabıyıkoğullarından kim öm atsın lütfen çok merak ettim söz kimseye söylemem aslkşcmasxşlö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 said: ARKADAŞLAR ÇOK AFEDERSİNİZ, BEN SİZİN BİRİKTİRDİĞİNİZ SALAVATLARIN HEPSİNİ YEDİM YANLIŞLIKLA. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar