DoruK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 hatırladım lan gri kap diyince ben de ne bu diyodum topik açıldığından beri süper harika bişeydi bu olsa da yesek
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 bim de satılmaya devam ediyodu sanki bi ara :S dışı altın sarısı yazı beyaz değil miydi eti cici bebe şeklindeydi bisküvileri arasındada hindistan cevizi aromalı krema vardı
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 http://www.coolstuffinc.com/images/Products/mtg%20art/Promo/fnm-resurrection.jpg
thecure Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 ahahaha...lazım oldu ama ya napayım..
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Lyvanna_Dolores said: bim de satılmaya devam ediyodu sanki bi ara :S dışı altın sarısı yazı beyaz değil miydi eti cici bebe şeklindeydi bisküvileri arasındada hindistan cevizi aromalı krema vardı aynen bu. kipa'dan alırdım her gittiğimizde. yani aldırırdım daha doğrusu. hatta kipa bile yeni açılmıştı lan.
Öne çıkan mesajlar