Creel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 yaw bi reklam vardi baya bi aradim (10-5 tane futbolla ilgilir eklam cektim ama nafile..) adidasmi nikemi emin deilim iki takim yoresel hareketlerini yapiolar macan once ilk gosterdikleri takim fuku :P (adini bilmiom slaladim) dansi yapio su el hareketleri (malumunuz) filan iceren ( bi ara starda sabahlari cikan eleman cok kullanirdi) sonra ikinci takim (kendileri iskoclar olyo) eteklerini kaldiriolar sadece.. :) bilen goren sahib olan :P varmi kimsede bu reklam[signature][hline] Crean Frostfel Novice Marksman on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Minmatar Battleship Anubis / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daybreak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 mukemmel:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: Creel, 23 Nisan 2004 04:10 tarihinde demiş ki: yaw bi reklam vardi baya bi aradim (10-5 tane futbolla ilgilir eklam cektim ama nafile..) adidasmi nikemi emin deilim iki takim yoresel hareketlerini yapiolar macan once ilk gosterdikleri takim fuku :P (adini bilmiom slaladim) dansi yapio su el hareketleri (malumunuz) filan iceren ( bi ara starda sabahlari cikan eleman cok kullanirdi) sonra ikinci takim (kendileri iskoclar olyo) eteklerini kaldiriolar sadece.. :) bilen goren sahib olan :P varmi kimsede bu reklam öncelikle o dansin adi haka dansi galba (metin uca sağolsun ) sonrasında o futbol değil Rugby sahasi ... takimlardan birisi yeni zellanda , diğeri ise iskoçya .... en bombasi ise (yanlış hatirlamiyorsam ) o reklam scotch (içki) reklami ....[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 hadi be hehehe rugby mi emin misin yav rugby 11 vs 11 mi oynanio :p bana acaip futbol gibi gelmisti gerci tam izleyemedim gag ta sonunu gorebilmistim (tam iskoclar eteklerini kalridiolar filan) skotch he hmm kazaa da ariim bakalim[signature][hline] Crean Frostfel Novice Marksman on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Minmatar Battleship Anubis / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: Qui, 22 Nisan 2004 21:29 tarihinde demiş ki: Sence nike'ın amacı sana görsel şölen yapıp mutlu etmekmi? Reklamını yaptığı ürünü, popüler bişeylerle birleştirip izlemeni sağlamaya çalışıyor. Ama reklamdaki pöpüler olan şeyler (yani oyuncular) nike'ın popülaritesini o kadar geçmişki ağzın açık şovu izlerken "bu ne reklamı ya" demek aklına gelmiyor. Bu yüzden nike adına kötü bir reklam.. bu kadar kişi beğeniyorken sen beğenmiyorsan senin bileceğin iş :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ya zaten bir ayakkabının ürün olarak neyini ön plana çıkarabilirsin ki ? ünlü birinin ayağında olacak ki ondan sonra insanlarda özenicek alıcak yamuluyorsam düzelt :p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: theKingpin, 23 Nisan 2004 14:56 tarihinde demiş ki: ya zaten bir ayakkabının ürün olarak neyini ön plana çıkarabilirsin ki ? ünlü birinin ayağında olacak ki ondan sonra insanlarda özenicek alıcak yamuluyorsam düzelt :p Ronaldinho ayağını nasıl öle kıvırıyo sanıyosunuz, ayakkabının marifeti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Abi Hakem süper olmuş bi de Portekizli Ronaldo'nun roberto karlosa el ensesi varya bittim. Cantona'nın ğımınıza korum sahnesinden bahsetmiyorum bile[signature][hline]PASCAL ERA QUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 az önce balkona çıktım, mahallenin çocukları, birbirlerini çalımlayıp "olleee!" diye baarıolardı :)[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 ya o klasik bişey oldu zaten euheue :) ya trt te barcelona malaga maçı vardı tekrar noucamp( yanlış yazmış olabilirim) te ki kalabalık ronaldinho bir hareket yaptı aynı reklamdaki gibi millet topluca bi OLE ! dedi tüylerim diken diken olmuştu euhe[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar