Gryphonheart Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Uzun zamandır üye olmadığım halde forumu takip ediyordum. Artık üye olma zamanı geldi dedim :) Herkese selam. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Selam Aramıza Hos geldin[signature][hline]Aglamak Bebeklere Affetmek Allaha Mahsustur... Bebek Degilim Aglamam Allah Degilim Affetmem Icq=101549659 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 hoşgeldin aramıza.[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behemoth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 selam ;-).[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 slm hoşgeldin[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 selam[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 beklemeseydın o kadar ... Migth and Magic (Erathia)dan mı gyponheart ... hos geldin ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... Vampire Hunter D Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 şimdi 2 soru yöneltebiliriz 1) Niye geldin ? 2) Neden eli boş geldin :)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Hoşgeldin.[signature][hline]I Only Die For This Woman Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Hoşgeldin[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Dj Romeo 10:00 - 12:00 Yerli 13:00 - 15:00 Yabancı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.