Apache Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ankaralılar bilir varmıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 çok merak ediyorum ben oranın içini. bi ara barzolar hatun kesmeye gidiyo diye duyumlar almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 hehe dogrudur bende kucukken girmek istemistim o zamanlar onsekiz yas altı giremez gibi bi olay vardı sanırım.simdi halka acık cizim masası olan bi yer gerekli varsa gidip kayıt yaptırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 kütüphaneye karşıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 çevremde herkese sordum bi kişi gitmemiş bile kocaman bina insan bi merak edip girer bakar nası boş insanlarmışız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ben bi kere önünden geçtim pek cizim masası varmış gibi durmuyodu içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar