nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 korkmadan sevmek isterdim kaybetmeyi dusunmeden geriye bakmadan ileriye bakmadan kuskuları atmak isterdim kalbimden gelecege guler yuzle bakmak herkesi sevmek her seyi sevmek isterdim yaralarımı sarsın isterdim sevgi degistirmek isterdim kendimi sevmek isterdim yine kendimi sevmek merhem gibi surulen yaralarıma yaramı acan bıcagı sevmek isterdim surdugum merhemden daha cok onu sevmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ucu çok açık kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 bence ucu açık kalmamış ama sana çok aykırı geldi şiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 hayır sadece bu şiirin sonuna bir ama konulurusa konunun ne kadar çoğalacağını düşündüğüm için ucu açık kalmış dedim. ama hayatın her yerinde vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ama mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 sözler sürekli tekdüze gitmiş. iniş çıkışlar lazım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 love love is a verb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ben cok begendim. siirselliin dısında isteklerin hosuma gitti. sadece sevmek adına, sevgiyi hissetmenin asilligini hissetmek istemen beni benden aldı. bası sonu ortası kenarları cok sevdim cok hep boyle yaz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 siir,duz yazı,metin adı herneyse herhangi bi kategoriye sokmak gibi bi niyetim yok yazdıklarımı yalnızca icimden geldi karaladım bi kac cumle ardarda,kendi icinde bi uyum olusturduysa tutarlı olduguma sevindim okumanıza da sevindim yorum yapan herkese tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 biz de tesekkur ederz bence=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 nut fena olmamış da biraz daha iniş çıkış lazım evet.. biraz tek düze olmuş.. duyguyu alabildim ama şiirsellik eksik biraz ^^ yaza yaza gelişicektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 şiir yazmana aykırı demedim konusuna demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 sevgi aşk hepsi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar