Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

selamlar tanismak maksadi vede bir soru

blackgate

Öne çıkan mesajlar

sitede ve bu ultima online da yeniyim bir kac sorum olacak

siteden vede forumdan anladigim kadari ile ultima oynamak icin ilk olarak ultima online uo age of shadows yada uo renaissance cd lerinden bulup yuklemek lazim ardindan uoGateway ile baglaniliyor sadece uogateway ile baglanmaya calistigimda bilgisayarinizda uo2d yada uo3d client yuklu degil diyor tahminimce nu clientler yukaridaki prog lar olsa gerek.
Su anda bulundugum ulkede (cin - china ) bu cd yi henuz bulamadim internette buldugum age of shadows prog 15 trial versiyonu da yuklenemiyor ricam bana bu programlari nerden edinebilecegim hakkinda bilgi verebilirmisiniz ???
ayrica ben su anda anlatilanlara gore ultima ile benzer sistemde baska bi oyun oynuyodum dili cince oldugundan baya zorlaniyodum ( bu oyunda da avci - buyucu - silahsor - demirci mesleklerinden birini seciyorsunuz hayvanlari oldurdukce belirli bir puandan dusup step atliyorsunuz 220 step vede ustune cikinca da ozel hayvanlari avlayabilme yetenegine kavusuyorsunuz dukkan vede banka hesbiniz var vs vs guzel bi oyun ) umarim en kisa zamanda araniza katilip guzel dostluklar kurabiliriz simdilik hosca kalin.
Sosyal ağlarda paylaş

hoşgeldin blackgate. sana bu mektubu yazarken, en temiz duyguları besleyerek yazıyorüm. iki mesaj atsan daha temiz olmaz mıydı diye düşünmekten kendimi alamıyorum. şampuana ayrı, hakeza saçkremine ayrı zaman harcasan daha şahane olurdu sevgili blackgate. sorunu ultima online bölümünde sorabilirsin. tekrar hoşgeldin.[signature][hline]o neydi be..
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...