naverost Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 vay be google'a bak şaka maka 10. senesi olmuş geçenlerde böle parti havasnda bi logosu vardı google'ın demekki doğum günüymüş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Çok güzel bir projeymiş bu. Helal olsun Google'ıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bende 30yasina girdim bisi diommu ne bu hava googleun sorun bana ne lazimsa solim siteyi ne yani ismi bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 proje güzelmiş yanlız. Umarım fayideli birileri kazanır da emperiyalizim darbe alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ben google olsam 1 milyon kişiye 1000 dolar dağıtırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar