DesPerado_4 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 evet arkadaslar windows başlarken iki gün içinde parolanız degisecektir diyor degiştrmke istermisn diye soruor ben hayr diorum ve windows acılıor parolayıda bilmiorum garip bi parola istiyo bugün son gün so gün dio yani parolanız için ne yapmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Eğer bir domain controller a bağlıysanız, tek yapabileceğiniz şey, domain controller 'ı yöneten arkadaşa no expire koyması için başvurman.. Eğer local se makina, o zaman "Administrative Options / Local Security Settings" den, Account Policies -> Password Policy 'i incelersen, istediğin ayarları yapabilirsin.. NT 4.0 da bunun user lara göre yapılanı da vardı, XP de bulamadım.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Saol sharky ben farklı bi yoldan hallettim. genede bilgin için thanx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar