Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Creative mp3 çalar alacaklar dikkat!!!


Baalzebul

Öne çıkan mesajlar

Bu güne kadar mp3 çalar ve bilgisayarda ses ürünü olarak hep creative' i tercih etmekteydim. Geçen yıl amerikadan zen vision w 60 gb ve Mackcam' dende uluslararası garantisini satın aldım. Bir süre önce dikkatsizlik sonucu ekranını kırdım.

Creative' in Türkiye servisi Multimedya bilgisayar ile iletişime geçtim. Önce yurt dışından alınan ürünlere hizmet vermediklerini söylediler. Sonra ikna ettim ancak ellerinde readyolu panel olmadığı ancak radyosuzla değiştirebileceklerini söylediler. Kabul ettim ama yine fikir değiştirip yapamayacaklarını belirttiler.

Bunun üzerine creative merkez ile görüştüm, bunun garanti kapsamında olmadığını söylediler. Tamam kardeşim parası neyse vereceğim tamir ettirin yeter dedik, o da olmadı. Gidin servise yaptırın dediler.

Bunun üzerine Multimedya bilgisayar ile tekrar iletişime geçtim. Tamam bize ulaştırın Amerikaya gönderelim dediler. Gönderdim a bu Mackcam' in garantisindeymiş onlarla temasa geçin dediler. Geri gönderdiler. Hiç bir çözüm alamadan bir sürü kurye parası ödedim.

Mackcam ile temasa geçtim onlarda aynı hikaye. Dün creative asya teknik servisten memnuniyet anketi göndermişler döşendim oraya bakalım bir sonuç çıkacak mı?

Herifler pinpon topu gibi oradan oraya gönderiyorlar ama çözüm yok. Allah belanı versin creative ne diyeyim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

amerikanyadan zen vision m 30gb almıştım, annem yere düşürdü saolsun bir daha açılmadı alet, aradım senin gibi burdaki merkezi yardım edemeyiz dediler, parası neyse veririz dedim yine kabul etmediler, bir yol da göstermediler. kötü bir firma. zaten saçma sapan fiyatları yüzünden büyük kapasiteli aletleri de satamıyorlar burda ipod süpürüyor piyasayı ben bile mecburiyetten ipod aldım 80gblık, halbuki yıllarca ipod'a karşı kampanyalar yürütmüştüm lol.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...