Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 lan lan bu ne yaa o kadar ümitlenmiştim expired diyor benim üyeliğim için u gün aldım daha yeni yükledim patchları indirdim açayım dedim expired diyor yaaa :(( böhüw neden yaa[signature][hline]burda icq diye bişi var üstünde 163404139 yazıyor.... TLM savaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 uff birden fazla parladım pardon sonra forumlarda biraz dolaştım olayın ne olduğunu öğrendim http://www.euro-ro.net/community/forum/viewtopic.php?t=5222&sid=962560867a68a85dcca85834f50f934b[signature][hline]burda icq diye bişi var üstünde 163404139 yazıyor.... TLM savaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 oh be :) süpersin bende aynı sorunla uraşıodum gezdim bayaa forum da deminki foruma cevap yeni gelmiş glb :P nyse saol[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 ya tekrar baktım düzelmemiş benimki? senin düzeldi mi?[signature][hline]burda icq diye bişi var üstünde 163404139 yazıyor.... TLM savaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 ya abi sinirrden oyunu unistall ettikten sonnamı söölüon bunu yaaaa bna kim ragnarokcdsini wirir[signature][hline]En büyük Cimboooomm http://linkler.8m.com Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik !!!! Kitapyurdu İlişkiler.Net Mynet Arkadaşlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 PCnet,Level :)[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar