spawn77 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Hep sevmişimdir eski anime tarzı oyunlarını ragnarokuda bazılarınız beğenmemiş ama screenshotlarına felan hayran kaldım :P patch etmeye çalışıyorum patch ekranı geliyor patch allow .txt -5/5 diye bi dosyada veri almayı kesiyoru bu daha ilk dosya lutfen yardım edin aranıza katılmak istiyorum bu arada wizard açacam iyimidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Beyler hala olmadı [email protected] adresine su patchları gonderirseniz çok sevinecem sabahtan beri uğraşıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 bi kez daha dene bu arrada wizard iğrenç bi char sadece elemantal şeylerde dmg veriosun öle gate açmak maçmak magede diil bu oyunda ben mage açtım pişman oldum yaa acolyte öneririm o çok daha gğzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Archerda süper.[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar