RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 vay be bi sene geçmiş :) çok memnunum araçtan ama herkes şehiriçi 850km gidiyorum derken ben 700kmyi zor görüyorum. Eğer arabayı hızlı kullanmayı seviyosan insanların yazdığı yakıt tüketim rakamlarına bakmamak gerekiyomuş. Araba tercihi yapmakta zorlananlar için bu fiyata bu kadar kişilikli, spor ve dizel araba zor bulursunuz diyorum ve kapatıyorum konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Satılık ilanındaki link artık çalışmadığından konuyu takip edemedim ve çok merak ettim: alınan araç nedir? Güle güle kullan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 1.3 dizel corsa 3k heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 evet 1.3 cdti corsa sport. teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senkiminfeykisin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ben de 1.3 cdti corsa alıcam yakın zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ben de konuı açmadan burdan bişe sorayım. 2002 model opel astra hb 60k km de. kazasız temiz araba. ne kadara alınır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar