AMO Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bi arkadasımın doum gunu yaklasıyor da ona bu grupların albumlerınden almak istiyorum. Ancak en ufak bi fikrim yok hangi album iyidir hangisi kotudur.Yardımcı olabilirseniz sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 dalgalar parçası olan albümü al (aylin aslım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Almora Senfonik Metal tarzında müzikler yapıyor, Therion belki ağır kaçar ama Within Temptation'la birlikte aynı tarza sahip. Bende 3 albümleri var, hepsi güzel. İyi seçim olur. Therion Türkiye konserinde ön gruptu Almora bu arada sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Aylin Aslım - Gel Git albümü Almora - Kıyamet Senfonisi albümünü ben bayağı beğenmiştim. diğer albümlerinden sevdiğim şarkılar var ama albüm olarak sadece bu albüm hoşuma gitti benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 almora kıyamet senfonisi güzel albüm al derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 direkt discografi indir çek dvd ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 puahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar