Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Arkadaşlar, jedi olmak için master lamamız gereken 4 slotun holocrone da yazdığı söyleniyor, baktım ama bulamıyorum, nerde olabilir, bana biri söyleyebilir mi?? tavsiyelerinizi bekliyorum[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 o baktigin holocron degil, oyun icinde loot olarak buluyosun ya da satinalcan blue holocron veya sith holocron.[signature][hline]eededo tha Royal Guard -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 said: draedan, 25 Nisan 2004 14:56 tarihinde demiş ki: o baktigin holocron degil, oyun icinde loot olarak buluyosun ya da satinalcan blue holocron veya sith holocron. [signature][hline]eededo tha ColdBlooDeD Professional =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= Just give the name and forget him ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar