yamanjazz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ben oyuna yeni başlıyorum. tüm işlemleri yaptım fakat 'Update' e gelince 54 saat gibi bir rakam gösteriyor sonra 'error' veriyor. ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 valla o update süresi yalan değil. biz test ettik :) t3 bağlantıyla 4 saat 15 dakika sürüyor. >:|[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamanjazz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 canım çıktı ama yavaşda olsa update oluyor. SWG için feda olsun... ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 valla bence dua et de kesilmesin bazı dosyalar download ederken durursa sıfırlıyo o da çok üzücü sonuçlar doğuruyor[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamanjazz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 selam sgecca, dediğin çıktı. durdu ve bir çok kere sıfırlandı. Ama sonunda update bitti ve oyun a başladım. Fakat bu sefer oyun çok yavaş çalışıyor. ekran kartımın driverlarını update yapıyorum. Update manyağı oldum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 56k modem ile hızlımı oyun ?[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar