ripe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Warcraf'ın 3 kitabını ariyorum.D&R'da falan var ama pahalı.20x3 ytl.Onun için elinde olup da okumuş veya okumak için bana ödünç verecek birileri varmı? not:ödünçten kastım kiralamak gibin bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 dnr dan üçünü 35 e aldım eğer ankaradaysan vereyim okuyunca geri verirsin kira flm söz konusu bile olmaz ama satmam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mersin'deyim. olmadı kargo ile yollarsan okuduktan sonra yollarım sana geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 yanlız warcraftın çok daha fazla kitabı var en az 6tane ben okudum haa ama türkçeye çevrildimi hepsi bilmiyorum. Kitap için findikkurdu mu ne öyle bir site vardı 1.2.el kitap ugun fiyata satılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 3 roman + karikatürler biliyordum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 MaT a girdiğimizde bir orbe ile içeriye bakiyoruz sonra quest veren Blue Dragon guild taglı bir abi var, onun hakkında o çizgi roman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ejdarhanın günü,son bekçi bide hmm bişi daha vardı savaş şefiydi heralde. bu 3 kitap var işte sşuan oda arkım var sıkıldıgında sana göndereyim sorun degil msn adresini ver görüşürüz fırsat bulursak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Sunwell trilogy var o dergi değil ya. 3tanede türkçeye çevrilen var Last Guardian, Rise of the Horde ve day of the dragon muydu neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 o sanvel bilmemneyi nerden temin edicez agali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 http://www.upload.gen.tr/download.php/s2/y6du5ghl/Warcraft_Serisi_E-kitap.zip.html şuraya bak işine yarar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 link kırık :( oyh açıldı lütfen bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 endless ın linkten dl edene kadar 9 kere resend ettim :D rapid başlarında tanıtım amaçlı falan diyorda vermişler tüm kitabı sanırım korsancılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 robinson'da olması lazım keza ingilizce, yoksada 2 hafta içinde getiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar