Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

epic t-shirt

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geffen said:
sirkecide bir bebenin üstünde görmüştüm bundan, ki zaten bunu yaptırmak zor değil git bardağa tshirte baskı yapan bi yere yapsınlar şipşak

kaliteli olmalı ama öyle her baskıcıda da olmaz yav
Mesaj tarihi:
bi yere tshirt bastırırken kaliteli olup olmadığını nasıl anlayabilirim? adam bana "oo süper abi baskı ayıpsın" diyip 6 ay sonra elimde kalırsa tshirt WTF! çekmiyim. var mı tuzak sorular önce adamı yoklayıp sonra ona göre bastırma yöntemi?
Mesaj tarihi:
ya şöyle anlatayım o zaman. Sizin t-shirt bastırdığınız yerler muhtemelen sıvama baskı yapıyolar. Hani böyle üstünde emanet, plastik gibi duruyo. Onlar zaten ne kadar iyi kullanırsan kullan çatlarlar. Yıkamaya dayanmaz asla. Zaten AB de yasak o baskı yöntemi kanseroen olduğu için. Nefes alan baskı diye sorabilirsiniz bastıracağınız yere.
Mesaj tarihi:
Hımm "selamlar, tişört için baskı yaptıracaktım, yanlız sıvama baskı istemiyorum. Nefes alan baskı yapıyormusunuz". Bu nasıl? Hala çokmu noob duruyorum, potansiyel kazıklanacak kek olarak görmeye devammı ederler beni :D.
Mesaj tarihi:
Theridon izmirde dükkan falan var mı?Yaw bende izmirdeyim 20 ytl'de gayet uygun:D Hem sende wow insanıymışsın desen konusunda seçenek bolcadır:D
  • Yeni Oluştur...