Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 epic lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bu tshirtler kaça geliyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bilmiorum ama kasıp getirtebilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 sirkecide bir bebenin üstünde görmüştüm bundan, ki zaten bunu yaptırmak zor değil git bardağa tshirte baskı yapan bi yere yapsınlar şipşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 iyimiş t-shirt heauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 geffen said: sirkecide bir bebenin üstünde görmüştüm bundan, ki zaten bunu yaptırmak zor değil git bardağa tshirte baskı yapan bi yere yapsınlar şipşak kaliteli olmalı ama öyle her baskıcıda da olmaz yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 o sitedeki DPS t-shirtü iyidir ama kahverengi dışında renk seçeneği olmaması sux, siyah olsa alıncak bişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 20 ytlye basarım bu t-shirtü. Kaliteli baskı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 tükkan nerde hangi resmi istesek basıomusun fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Dükkan İzmir'de İstediğiniz herhangi bişeyi basabilirim. Resim de olur(kaliteli bi resim olursa sizin icin daha iyi). Dışarıya kargo da yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bi yere tshirt bastırırken kaliteli olup olmadığını nasıl anlayabilirim? adam bana "oo süper abi baskı ayıpsın" diyip 6 ay sonra elimde kalırsa tshirt WTF! çekmiyim. var mı tuzak sorular önce adamı yoklayıp sonra ona göre bastırma yöntemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 direk printerdan çıktı alıp ütüyle basan bi yerse t-shirtü adama hediye et. Çünkü o baskılar zamanla soyulur. Zaten kağıdı var onların al evinde de yaparsın aynısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 sen nasıl bi yöntem kullanıosun bi de benim large mı x large mı onu nasıl tespit edices :D dükkanda deneyip almadan çıkan müşteri gibi hissettim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ya şöyle anlatayım o zaman. Sizin t-shirt bastırdığınız yerler muhtemelen sıvama baskı yapıyolar. Hani böyle üstünde emanet, plastik gibi duruyo. Onlar zaten ne kadar iyi kullanırsan kullan çatlarlar. Yıkamaya dayanmaz asla. Zaten AB de yasak o baskı yöntemi kanseroen olduğu için. Nefes alan baskı diye sorabilirsiniz bastıracağınız yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 hummmmm süpermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Hımm "selamlar, tişört için baskı yaptıracaktım, yanlız sıvama baskı istemiyorum. Nefes alan baskı yapıyormusunuz". Bu nasıl? Hala çokmu noob duruyorum, potansiyel kazıklanacak kek olarak görmeye devammı ederler beni :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 yok bence gayet iyisin. Öyle sordunmu tamamdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Theridon izmirde dükkan falan var mı?Yaw bende izmirdeyim 20 ytl'de gayet uygun:D Hem sende wow insanıymışsın desen konusunda seçenek bolcadır:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 evt tükkan warsa sertacla(ses) beraber gelir yaptırırız yaw izmirde güzel olur hem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 wow dan çok çok çok az anlarım. bir ara oynadım o kadar :) t-shirt diyince öyle bi daldım başlığa o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 olsun olsun mühim değil:D Biz sana büyük ölçekli resim getirsek bastırabilirmiyiz? O yüzden dükkan falan şey ettim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 baskıda üst sınır çok üstlerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ben almak isterim dwo ya pm attim bilem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ahahahahaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ya beşiktaşda donunuza bile bastırırsınız çok da büyük bi para değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar