DarkLegion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Arkadaşlar Ben soldati kurdum 1,2 Versiyonu nebuladan çektim herşeyi yaptım ama Serverlari Göremiyorum REquest Edince= lobby server is not responding Diyo Bana neler yapmamaı madde madee anlata bilcek birileri varmı Soldat oynamak istiyorum yardım bekliyorum[signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Burdan gene soldat 1.2 fixi çek ve ilgili klasöre kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkLegion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 bunu yaptım Ama Halla ne lobbyi açabiliyorum nede n ip den nebualya fln girebiliyorum[signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkLegion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 dadicated Server is not enabled CANT JOİN Hatasi aliyorum bunu nasıl çöze bilirim Yardim bekliyorum[signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkLegion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 !!![signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Herkezin Clicklemesi Gereken Yer Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar