gorkem2 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 arkadaslar benim acilen güclü itemlara ihtiyacım var (silver vs para önemli degil yanlız gercekten yuksek olsun cunku ben lvl26 yım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 abi elindeki charla item bulmak çok zor olmasa gerek[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 E bi iki adam kes Hie Brasilde yine halledersin be[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gorkem2 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 kardes sanane demekki yeterli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gorkem2 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 karpuz bu sana eger iyi itemler yollarsan clanına guclu bir uye kazandırırsın g 260 w 200 c 350 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 üye almak için eşya yollama olayım yok... zaten clan paticik üyeleri için eğlencesine yani. Ya bilmiyorum zaten oyunun büyük kısmı eşya üstüne. Eşyayı da ben yollarsam nesinden zevk alacaksın?[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 ahah halamı abi ya. gecenlerde bi bakim dedim girdim 2 kalem savastım biraz kalede takıldım kraliçeyle fn bi baktım prince olmusum :)[signature][hline] FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar