Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Osi'de yeni acc ya da eski acc la devam sorusu

Predator

Öne çıkan mesajlar

Bir sorum olucak a dostlar. Şimdi benim bi kaç yıl önce böyle yine şimdi ki gibi Osi 14 günlük promosyon yaparken açtırdığım bi acc var. Onu kredi kartıyla ödemeye devam edip ML yi açtırıp devam ettirmek mi mantıklı yoksa bugün aldığım 8th age cd si ile sıfırdan acc mı açtırmak ? 8th age cd si ile 45 günlük oynama hakkı oluyor ML siz, ayrıca birer tane advanced char , shard transfer ve 6th karakter slot hakkı var. Var olan acc da işe yarıyor mu bunlar bilmiyorum. Bilen varsa bunuda söylerse sevinirim.

Eski acc ile devam etsem atıyorum yeni yıl hediyeleri vb. açık olucak mı? Eski accde hiç oynanmamış dandik bir karakter var hatırladığım kadarıyla ve bedavaya açtırmıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

yanlis hatirlamiyorsam, accountunu kapattiktan 3 ay sonra artik accountun icin zaman islemiyor. onun disinda bayramlarda seyranlarda verilen hediyelerinde belli bir suresi var, mesela atiyorum 1 ay icerisinde almalisin gibi. veteran rewardlar oyle degil tabi.o yuzden mevcut accountunu acsan da, eger accountun yillanmamissa cok bi faydasi olmicaktir, istersen yeni bir account alabilirsin yada mevcut olani ml e upgrade edebilirsin, iksinin arasinda ne kadar para farki var bilmiyorum. secim sana kalmis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...