oktayca Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Son 3 gündür 3. kez başıma geldi 2 sinde portalden geçerken birindede instancede öldüğümde bi prist beni reslediğinde oldu wow.exe hata verdi ve o charla birdaha oyuna girmeye kalktığımda hep wow.exe hata verdi, başka bi charla GM e ticket açıp açtırdımda bu nedir 3 yıldır oynuyorum ilkkez başıma geldi ve bi haftada 3 kez ! bilgisi olan varmı konu hakkında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 su anda hala oyuna giremiyosan eger addonlarını ve wtf klasorunu temizleyip yeniden dene. sorun addonlarından kaynaklanabilir. bi de repair yapıver arkasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 büyük ihtimal add-on ya da grafik takılması oluo belli zamanlarda bu da ya oyunun dosyaları ya ekran kartın ya ekran kartı driver ın fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 e iyide aynı addonlarla aynı serverda başka charla rahatlıkla girebiliyorum oyuna? addondan olsa onunda girememesi lazım birde arada bi yerde kalıyor sanki çünkü char ekranına geldiğinde bulunduğu yer gözükmüyor charın, diğerleri hangi zone larda kapatıldıysa orda kalıyor mesela UC de log off oldun en son char login ekranında altında Undercity yazıyor bu charda boş hiç bişey yazmıyor, birde addon dediğimizde atla deve değil yani , item rock, omen, DBM ve DMG matter bu kadar başka addon yok repair yaptım ilk 2 sinde direk düzeldi ama sonra bozuldu dün akşamkinde patch 2.0 a dönmen gerekiyor patchler bozuk dedi saçma bi şekilde, onuda yaptım patchlarıda yaptımda bence oyunda bi sorun var chara özel oluyor çünkü ve sadece portallerde geçerken, summon olurken başka zaman olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 oyun klasör'ünde bazı dosyalarda bozulma olmuş olabilir.Benim tafsiyem oyunu baştan yüklemen.Aynı soru bendede oluyordu , o yüzden karakteri levellarken zangarmarsh'a giremiyordum.Sadece orda oyu hata veriyor char kitleniyordu.Başka bilgisyardan girince giriliyordu benimkinden girilmiyordu.Wow.exe hatası diyorsan direk reintall derim.Kesin çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar