PiNg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 arkadaslar albion merlinde 50 necro 40 scout yaptim biraz ara vericem merline bu sirada lancelottan bi 50 cikarmak istiyorum albion realmi haric diger realmlarda oynayan ve aksam saatlerinde online olabilen arkadaslar varmi? ltfen cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 shaman actim 31 olmak üzre varsa mid tanisak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 benim 35 ench war mana[signature][hline]Magent lvl 50 ice wiz Mordoskull lvl 45 arms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Bende istiyorum baska realm ozellikle mid ama kendime gore bi class bulamadim aslinde void eld istiyom ama hibernia realmini beyenmedim sahsen go alb![signature][hline]Way, 22 Nisan 2004 19:17 tarihinde demiş ki: a Xarsyon Soulforge İce wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar