C3nK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 D: yedekleme sürücümde bugun bişi kafama takıldı.Bütün dosyaları seçip baktığımda boyut 20gb olarak gözüküyor.Ama Diskten baktığımda 35 gb kullanılıyor olarak gözüküyor.Bu fazladan kullanılan alan nedir.Virüs filanmıdır yoksa sistem geri yükleme olayi filanmi nasıl düzeltirim bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 foldersizes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 gizli dosyalar olabilir mi? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Gizli dosya yok.Sistem dosyalarıda olcağını sanmıyorum çünkü bi işletim sistemi bu sürücüde kurulu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Edit: Oha ben mesaj atana 4 mesaj gelmiş. fsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Sistem geri yükleme yüzündendir bi ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 çok büyük ihtimal sistem geri yükleme dosyaları bence de. D ye sağ tık özellikler ordan da disk temizleme ordan gelişmiş ordan da en son yedek dışındaki yedekleme dosyalarını sil de. bakalım nolacak. C dışındaki sürücülerde yedekleme olayını da kapatmanı öneririm. çünkü yedekleme yaptığında dosyalar gümleyebiliyor. benim arkadaşın mp3 leri bozulmuştu hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 oper sölediklerini yaptım.Geri yüklemeyide kapattım ama birşey değişmedi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 foldersizes kur bak nerdeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 moriq kurdum programı baktım kırmızı olarak System Volume Information isminde bi klasör var 15 gb olarak nedir bu sistem geri yüklememi silsem bi zararı olurmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 o Sistem Geri Yükleme nin kullandığı klasör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar