EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Bayat espriler hep ama alkolizm falan araştırıyodum böle buldum bunu paylaşim dedim. İlk okuyunca yine gülüyo insan biraz :P Belirti : Ayaginiz islak ve soguk Sebep : Bardak yanlis aciyla tutuluyor. Çözüm : Bardagin agzini yukariya gelinceye kadar çevirin. Belirti : Önünüzdeki duvarda lambalar var. Sebep : Zeminde yatiyorsunuz. Çözüm : Vücudunuzu zemine 90° açi yapacak sekilde konumlandirin. Belirti : Zemin bulanik görünüyor. Sebep : Bos bir bardağa bakıyorsunuz. Çözüm : Hemen bardagi sevdiginiz bir içecekle doldurun. Belirti : Zemin hareket ediyor. Sebep : Sürükleniyorsunuz. Çözüm : En azindan sizi nereye goturduklerini sorun. Belirti : Ne zaman birisi konussa kulaginiz yanki yapiyor. Sebep : Kulaginizi bardaga sokmussunuz. Çözüm : Kendinizi maskara yapmayi birakin! Belirti : Oda sallaniyor, herkes beyaz giyinmis ve müzik sanki tekrar edip duruyor. Sebep : Ambulanstasiniz. Çözüm : Hareket etmeyin. Uzmanlar geregini yapar. Belirti : Babaniz ve kardesleriniz yabanci gibi bakiyor. Sebep : Yanlis evdesiniz. Çözüm : Evinizin yolunu sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar