Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Merhaba arkadaşlar, hemen konuya giriyorum. Tüm engellere rağmen okulun bizden istediği 30 krediyi, tüm dersleri seçerek tamamladım. Tam 30 krediyi tamamladım diye sevinirken, dün kontrol için siteden derslerime baktığımdan fazladan ders eklendiğini gördüm. Şuan 32 kredlik ders seçmişim ama okul bizden 30 kredi istiyor. İki tane seçmeli ders seçmişim yani bir tane seçmem gerekirken. Sorununda şöyle kaynaklandığını düşünüyorum; Şimdi ben ilk Müzik Kültürünü seçmiştim sonra vazgeçip Müzik Kültürünü iptal edip ardından başka bir ders seçtim. Ama mallar iptal etmemişler Müzik Kültürünü. Öğrenci İşlerindeki kadına gittim kadın yüzüme bile bakmadan 'dilekçe yaz' dedi. Şimdi bu kadın göt mü? Dersimi iptal etmeyip iki derside eklemişler, ben bunların beceriksizliği yüzünden dilekçe mi yazıcam işim gücüm yok. Şöyle bir çözüm yolu düşündüm ama bilgim olmadığı için emin olamadım: Şimdi bir hoca var tanıdıkmış, ama çokda tanıdık değil ama yanına gittiğimde bana 'bir isteğin var mı?' diye sorucağından eminim. Bu hocaya anlatayim mi durumu? Bana yardımcı olabilir mi? Çünkü öğreci işlerindeki hamınefendi bu ders iptalini 20 saniyede yapıcak önündeki bilgisayardan. Teşekkür ediyorum yardımlarınız için. Mezun olunca hepsini dövücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 gerek yok. fazladan ders almışsın sadece. bi daha ki döneme az ders alırsın. ? olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 30 kredi diyince bizde akan sular durur sabah 9 akşam 6 ders alırsın bir de üstüne derslerin çakışır. pek aklım almadı o yüzden yorumsuz bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Çokakıllıadam said: Şimdi bu kadın göt mü? çokzel bi soru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Öğrenci işlerindekiler genelde senin tabir ettiğin şekilde oluyorlar ya da ben yanlış biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 dilekce yazacan kacarın yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 abi dilekçe yazmakta bişey yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 dilekçe yaz çabucak yazarsın olur biter, yardımın var mı falan olayına girme, gerekiyo sanırım illa dilekçe çünkü, bi de o hoca her kimse sana kıllanabilir bence yaz buraya istiyosan dilekçe müsveddeni biz düzeltelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 öğrenci işleri dairesi başkanlığına okulunuzun şu fakülte şu bölüm şu nolu öğrencisiyim. ders kayıtları sırasında aldığım xxx kodlu ders iptal ettiğim halde kayıttan düşülmemiştir. gereğinin yapılmasını arz ederim. bunu yazan tosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Oper sağolasın, bugün yazıp vericem. Yalnız dersin kodunu öğrenmek için öğrenci işlerine gitmem gerekicek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 iyide tosun yazmıs oper e niye saolasın diyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 olm o taslak ha ona göre. dilekçe yazmayı bilmiyosan yardım al :D hay bu typonun daa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 o kadarda degıldır herhalde gıdıp aynısını c/p yapmaz okulnuzun falanca nolu ogrencıyım ... diyee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Ahaha abi yok biliyorum dilekçe yazmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Sorunumu halettim, herkese teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar