Lexius Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 gözlerimden akan kanın kör edişiyle bakıyorum aşka kapatıyorum hala akıyor kanın umutsuz bakışlarımda anlamadığım herşeyi sorgulamama yardımcı olan bilinmeyeni kaldırıyorum ortadan , sadece seviyorum insanlığın en acı kederlerinden bile mutlu olmayı öğrenmek herşeyi yüzüstü bırakmadan yaşamak istiyorum severcesine aşktan aldığım tadı göklerde yüceltmek istiyorum tanrılarla ve oynamak bir kalbin sevgiliye ışık tutan aynasıyla herşeyin sonu vardır derler benim bir sonum olmasın boş olan herşeyim bir son bulmasın ellerimde kederimle hüznümün aktığı yerlere kadar varan nehirlerin akıntısına bırakıyorum kendimi senin ellerinde.. ya boğulurum ya çıkarım seninle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 son mısra mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 smash said: son mısra mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar