Sacros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 mp3 indir bilmemne koyardı olayı müzisyenlerin tekelinde olan bir şey değil. ağlıyorlar çünkü plak şirketleri de ağlıyor. yok hırsızlıkmış, bilmemneymiş.. göbekli amcam sevdiğim grubun albümünü fahiş fiyata satacak, benim cebimden paralar uçacak gidecek, bunun adı hırsızlık değil "kul hakkı" olacak? hadi ya. yok günah münah diyorsunuz çıldırtıyorsunuz beni cidden. o adamlar bu işten ne kadar para kazanıyor aklın alıyor mu senin? 20 senelik devlet memuru uzman doktorun kazandığının en az 30 katını kazanıyorlar. hırsızlıkmış, külahıma anlatın. adam çıkıyor sahneye, gecesi 50.000 $'a. sen hayatında gördün mü o kadar parayı? gelin bi de hırsızlık deyin, delirtirsiniz adamı. pf. bazılarına özel not: albüm satın almak isteyen gidip alıyor zaten, tanımadan bilmeden konuşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Nihat Hatipoğlu hocam bile CD'lerimi kopyalayanlara hakkımı helal ediyorum diyor. Olay bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 İyi de bunda yanlış bir şey yok ki? Eğer, tabii ki mp3 indirmeyi çalmak olarak kabul edersek. Ki bir sürü otorite öyle kabul ediyor. İndirmek çalmaksa, çalmakta günahtır. Çok zorlamamak lazım. Hoş benim indirmekle de, çalmakla da, günahla da pek bir derdim olduğu söylenemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar