huun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Var mı böyle full detay, mümkünse multiplayer oynanabilen, bildiğiniz, denediğiniz bir bilardo oyunu. Istakayı verecem ofistekilerin sırtına. quakeII'de ağlayanların son çığırışlarını da bastırmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ben 3-4 yıl önce oynuyodum bi tane vardı süper bi oyun baya simüle etmişler böle 3d poolmuydu neydi adı unuttum ya böle ıstakayı mouse ile kontrol ediyosun basılı tutup ileri geri yapıp vuruyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bahsettiğin oyun sanırım Carom 3D =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 galiba onu bende oynuyodum bi ara, 3d multi filan iyiydi,arkadasla oynuyoduk arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar