Llama Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Anelor said: nerden taktin nereye taktin 30 kaadi giyim mağzasına çok güzel çeket gördüm param yoktu yalvardım ver bunu dedim adamda verdi kimliği biraktım :P getircem parayı dedim götürcem işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 30 ytl ye ne ceketi laa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Masakari said: 192.168.2.4 yap ipyi diger makinanın ipyide 192.168.2.3 yap airties dir muhtemelen modem bide kablo direk modememi takılı yoksa arada baska bi zimbirti "swich hub" var mi? olmazsa ipyi otomatik alı sec hic olmassa netin geri gelir abi sole iste modem 5.katta ondan kabloyla 3.cu kata cekti orda bi alet var ordanda dagitiyoruz bilglere toplamda 3 bilg var 2 si sorunsuz giriyo nete ben yeni bilg getirdim taktim olmuyor sorun bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Çokakıllıadam said: Var mı oynuyacak olan? roket adam said: Yüklemek için: http://rapidshare.com/files/142404389/Worms_World_Party.exe Ripli WWP seslerde var hem de 54.5 mb büyüklüğüNde! Yüklenişi Adım 1 Normal bir şekilde program files'in içine zip'i açıyoruz Adım 2 Açılan zip'e [ yani Wwp ] dosyasına giriyoruz .. Adım 3 Wwp dosyasının İçindeki '' Unpack '' dosyasına tıklıyoruz ve yüklenmesini bekliyoruz http://img108.imageshack.us/img108/2324/wwp1an1.jpg Adım 4 ] Yükleme bitince yine aynı yerdeki '' Reg Setup '' dosyasına tıklıyoruz . http://img382.imageshack.us/img382/4952/wwp2jl3.jpg '' Reg Setup '' un yüklenmesi bitice ; Adım 5 ] Wwp uygulama dosyasına tıklayarak , oyuna girebilirsiniz .. Hamachi de buradan yükleniyor. Sürüm 0.9.9.9 Bundan sonra Hamachi'den şu ağa katılın Ağ İsmi: cokgizliwwp Şifresi: 123 Sonra Hamachi den açık olan elemanlara mesaj atın, ilgi çekici başlıklar açıp adam toplayın falan. Takılın. Noob arkadaşları da bekleriz sdgsfg Ayrıca artık gelen gelsin kalan sağlar bizimdir mantığıyla hareket ettiğimizden wormsdan düşerseniz sizden kaynaklanan problemlerden veya tamamen şanstan dolayı, oyun bitene kadar tekrar alamıyoruz. Di mi? DeBuffAndHeal ve Roket Adam'dan Worms Öğretisi. abi surdakileri yaptin mi eksiksiz? vistada bile calisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 llama hakkaten sabote ettim topicini kusura bakma su isim olsun seni eglendircem ben soz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 vakit geçiyor salla : ) neye niyet kime kismet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 :) benim karnim ac ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 masakari tek umudum sensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Asteroth said: Sen haline şükret, sadece sıkılıyosun. Türkçe harfleri olmayanlar ne yapsın. onlarda s1k1Ls1n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 konuyu dagitmayin bu topicin esas amaci benim internet sorunumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 valla diger makinalardan yada senın eskı makınadan tcpip ye girip ag adreslerine bakman lazım numaralar nasıl verilmis yenı makınayada aynı sekılde numaralari gir ama son 3 luyu degıstır bıde kabloları kontrol et takılımı dıye hattı dagıtan adam mac no korumalı ızın vermıste olabılır paylasıma onuda sor var mı olebısey dıye olmadı agı kım kurduysa onu bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 can sıkıntısından garbege adam oldum ya bune son 3 topic benim kendimden iğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 garbıc adam olmak koyu bısey deıldırrrrrrrrrrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 internete giren bilgisayarından adres satırına 192.168.2.1 yaz enterla modeme giriş yapman gerekiyor orda yazan ip ler dns leri falan yaz bi kağıda sonra oradakilere uygun olarak pc lerine birer ip ver başka pclerin kullanmadığı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar