Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 efendim ben torrentten son derece legal şeyler çekip sonra seedleyen bi insanım. torrent olayında yeniyim, utorrent kullanıyorum. mesela diyelim ki ben, içinde yüz tane wallpaper olan bi torrent çektim, sonra seedlemeye başladım. bakarken beğenmediklerimi de siliverdim. utorrent "aman dosya eksik" diyip upload yapmayı durduruyor. ratio için upload etmem gerek, var mı yapabileceğim bişey, yani sonuçta bisürü dosya duruyor, onları upload etmeye devam ettirmek nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 torrentin bütünlüğünü bozuyorsun. beğenmediklerini silme, beğendiklerini başka klasöre kopyala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 e ama baştan çekerken torrenti, istemediklerimin işaretini kaldırıp indirebiliyorum, sonra onları upload edebiliyorum? lan yoksa edemiyo muyum? seedlemek için torrentin tamamını indirmiş mi olmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 yoo, yarisini indirdigin torrenti de seedlersin, sakincasi yok. acaba seedlerken once "bu dosyalari indirme/yukleme" tarzi bir secenek varsa onu secsen, sonra silsen bir sakincasi olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 müm geçen gün denedim onu, bakmadan çekmişim, bi oyunun yanında bisürü wallpaper gelmiş, sildim gitti. uyarı çıktı işte dosya yok falan diye, indirme seçeneğini tıkladım dosya listesinden, sorun devam etti. dur bakıyım tecrübe etmiş biri çıkar heralde paticikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Sağ klik > Force Re-Check yapmayı dene bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 torrenti tekrar client'a ekleyip sildigin dosyalarin checkini kaldir, daha sonra normal bi sekilde upload edebilmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar